Lépjen kapcsolatba velünk!
Víg utca
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_2.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_3.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_4.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_5.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_6.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_7.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_8.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_9.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_10.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_11.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_12.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_13.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_14.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_15.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_16.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_17.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_18.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_19.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_20.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_21.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_22.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_23.jpg
 • Víg utca-budapest-viii-kerulet-vig-utca_24.jpg
Map cannot be displayed!
4 szoba
112 m2
250,000,000 Ft
**SCROLL FOR ENGLISH**

Óriási teraszos, három hálószobás penthouse eladó a Rákóczi tér szomszédságában.

112m2 lakás + 2m2 erkély + 76m2 tetőterasz, három hálószoba.

Tartozik hozzá egy külön nyíló 8m2 es tároló a 6. emeleten, egy 6 nm-es tároló a -1. szinten, és kettő darab nagyméretű parkoló a -1. szinten.

A lakás új építésű 2017. áprilisában lett használatba véve.

Fűtés házközponti, hűtésről 4 darab Daikin Emura klíma felel.

Az ingatlannak nincsen szomszédokkal érintkező oldalfala, központi része az 55nm-es, tágas nappali, étkező és konyha, két fő számára kialakított otthoni irodasarokkal.
Az ablakok külső hővédő rolóval, fényvisszaverő fóliával és belső rolóval is el vannak látva. Két hálószoba gyerekszobának került berendezésre, ezen felül van egy erkélyes szülői háló.

Két fürdőszoba, az egyikben kád, a másikban zuhanyzó. A fürdőkbe prémium Grohe csaptelepek, Laufen szaniterek, bidéfunkciós WC-k kerültek.

A lakásban számos praktikus tároló került kialakításra, a villanykapcsolók logikus elhelyezéséről, a helyiségek és közlekedők kialakításáról, a teljes bútorzat megtervezéséről belső építész gondoskodott. Az egyedi tervezésű és gyártású bútorok (festett, tömör tölgy, laminált bútorlap, prémium, bemart fogantyúk) a lakás részét képezik, ahogy a konyhai és fürdőszobai gépek, illetve számos műszaki eszköz is, melyek kifejezetten a lakáshoz lettek tervezve és vásárolva.

A konyhába és a fürdőszobába prémium Miele készülékek kerültek beépítésre (80cm-es indukciós lap, gőzpároló, mosogatógép, mikró, pirolitikus sütő, hűtő, fagyasztó, mosógép, szárítógép). A mosogató alá ipari célú Grohe Blue Professional készülék került elhelyezésre, mely a mosogató csaptelepén keresztül szolgáltat hűtött és szűrt vizet és szódát. A lakás részét képezi két falra szerelt, nagy méretű QLED televízió.

A lakás minden helyiségébe CAT5e kábelezés és párhuzamos coax kábelezés került, a gyengeáramú központ az előszobai álmennyezet alá került elhelyezésre, ide fut be az optikai kábel, így a lakásban az internetes hálózat stabilan 2Gbit/sec sebességű.

A nappaliból vezet fel a lépcső a saját 76nm-es tetőteraszra, ahol a felület fele műfűvel fedett, a másik fele WPC burkolattal van ellátva. A teraszhoz tartozik egy kerti zuhanyzó, egy pezsgőfürdő, egy vörös cédrus burkolatú panorámaszauna, egy nagy méretű asztal székekkel, egy hatégős gázgrill és egy rattan ülőgarnitúra. A teraszon egy három darabból álló napvitorlarendszer került kiépítésre.

Az ingatlan vételára parkolókkal, tárolókkal, bútorzattal, és valamennyi felsorolt géppel értendő.

További információk telefonon.

**ENGLISH**

A three-bedroom penthouse with a huge terrace is for sale in the vicinity of Rákóczi square.

112m2 apartment + 2m2 balcony + 76m2 roof terrace, three bedrooms.

It has a separate 8m2 storage on the 6th floor, a 6 sqm storage on level -1 and two large parking lots on level -1.

The apartment is newly built and was put into use in April 2017.

Heating is central, cooling is provided by 4 Daikin Emura air conditioners.

The property does not have a side wall in contact with neighbors, its central part is the 55sqm, spacious living room, dining room and kitchen, with a home office corner designed for two people.
The windows are equipped with external thermal blinds, reflective films and internal blinds. Two bedrooms are furnished as children's rooms, in addition there is a master bedroom with balcony.

Two bathrooms, one with bathtub and the other with shower. Premium Grohe faucets, Laufen sanitary ware, toilets with bidet function were installed in the baths.

Several practical storage rooms have been created in the apartment, the logical placement of light switches, the design of rooms and corridors, and the design of the entire furniture were taken care of by an interior designer. Custom-designed and manufactured furniture (painted, solid oak, laminated furniture panel, premium, etched handles) are part of the apartment, as are kitchen and bathroom appliances and many technical devices designed and purchased specifically for the apartment.

Premium Miele appliances are installed in the kitchen and bathroom (80cm induction plate, steam steamer, dishwasher, microwave, pyrolytic oven, refrigerator, freezer, washing machine, dryer). Under the sink is an industrial Grohe Blue Professional appliance that supplies cooled and filtered water and soda through the sink faucet. The apartment consists of two wall-mounted, large QLED televisions.

CAT5e cabling and parallel coax cabling have been installed in all rooms of the apartment, the low-current control panel is placed under the hallway suspended ceiling, where the fiber optic cable runs, so the internet network in the apartment is stable at 2Gbit/sec.

From the living room, the stairs lead up to the own 76sqm roof terrace, where half of the surface is covered with artificial grass and the other half is covered with WPC. The terrace includes a garden shower, a hot tub, a panoramic sauna covered with red cedar, a large table with chairs, a six-burner gas grill and a rattan sofa. A three-piece solar sail system was built on the terrace.

The purchase price of the property includes parking lots, storage, furniture and all listed machines.

For more information by phone.
Kerület VIII
Település Budapest
Kerületrész Józsefváros
Típus Tégla építésű lakás
Szobaszám 4
Emelet 6
Állapot Felújított
Lift Van
Fűtés Házközponti
Kilátás Panorámás
Parkolás Mélygarázs
Közös költség 50000 Ft/hó

Üzenetküldés

Küldjön üzenetet a kapcsolattartónak erre a hirdetésre vonatkozóan

Hasonló ingatlanok

Tekintse meg hasonló ingatlan kínálatunkat

INDOORSBUDAPEST.HU

Mi, az Alberlet.hu csoport, vagyis az Alberlet.hu Ingatlan és Renthungary.hu több, mint 13 éves aktív tapasztalattal és trendkövető tudással rendelkezünk a budapesti lakáspiac terén. Több, mint 50 ezer lakással foglalkoztunk, így releváns rálátással rendelkezünk az ideális otthon kialakításában, lokáció, elosztás, berendezés tekintetében, akár saját részre történik, akár befektetési szempontból. Az ingatlanok eladása-vétele vonatkozásában nem a mennyiségben hiszünk, hanem az igények teljes mértékű kielégítésében, vagyis a tökéletes ingatlan megtalálásban, vagy éppen a leggyorsabb és legjobb áron történő eladásban. Az ingatlanpiacon elfoglalt helyzetből adódóan nagyszámú aktív keresővel, illetve lakáskínálattal rendelkezünk. Fennállásunk során több ezer eladó lakást tudhatunk összességében a portfóliónkban. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, kérem keressen meg minket!