Lépjen kapcsolatba velünk!

Ha eladni szeretne

Ránk bízott ingatlanát - szemben a csak eladásra koncentráló ingatlancégekkel - eljuttatjuk alternatív keresőrétegek felé is, akik többek között több éves visszatérő megbízóinkból és kiterjedt befektetői partnerhálózatunkból kerülnek ki.

Ha venni szeretne

Az egyedi szempontjait is figyelembe véve segítünk olyan lakást találni és alkotni, ami az aktuális, nagyszámú bérlői célcsoportok igényeinek valóban megfelel és a lehető legjobb hozam érhető el vagy éppen saját otthon kialakítása a cél!

Ha kiadni szeretne

Ha már készen áll a bérlőre váró ingatlan, képzett bérbeadói csoportunk felméri a leendő lakóval kapcsolatos igényeit, piacképesen beárazza az ingatlant, megadja a szükséges további tanácsokat, és a lehető legrövidebb időn belül megtalálja az optimális bérlőt.

INDOORSBUDAPEST.HU

Mi, az Alberlet.hu csoport, vagyis az Alberlet.hu Ingatlan és Renthungary.hu több, mint 13 éves aktív tapasztalattal és trendkövető tudással rendelkezünk a budapesti lakáspiac terén. Több, mint 50 ezer lakással foglalkoztunk, így releváns rálátással rendelkezünk az ideális otthon kialakításában, lokáció, elosztás, berendezés tekintetében, akár saját részre történik, akár befektetési szempontból. Az ingatlanok eladása-vétele vonatkozásában nem a mennyiségben hiszünk, hanem az igények teljes mértékű kielégítésében, vagyis a tökéletes ingatlan megtalálásban, vagy éppen a leggyorsabb és legjobb áron történő eladásban. Az ingatlanpiacon elfoglalt helyzetből adódóan nagyszámú aktív keresővel, illetve lakáskínálattal rendelkezünk. Fennállásunk során több ezer eladó lakást tudhatunk összességében a portfóliónkban. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, kérem keressen meg minket!